Medlemsmatrikeln

SveaBritts matrikel är till för oss medlemmar så vi kan hålla kontakt med varandra, vare sig det handlar om business eller bara en fika.

Om du är en professionell, svensktalande kvinna och intresserad av att bli medlem i SveaBritt, ladda ner ansökan här och skicka den till vår sekreterare på sekreterare@sveabritt.com. Om du vill pröva på att vara med på några träffar innan du blir medlem är även mycket välkommen som gäst i mån om plats.

Alla medlemmar uppmuntras att lägga in information och genom att vi har GDPR lagen så har du som medlem fått kontroll och ansvar att lägga in dina egna uppgifter och ändra.

För att sätta igång, sätt in ditt lösenord som du fått av styrelsen här nedan. När du väl är inne på sidan, hitta ditt namn och nu kan du sätta igång med att lägga in information.

Kom ihåg att lägga till ditt yrke, ett foto på dig, kontaktdetaljer och ett intro om dig och det du jobbar med (max 260 ord). Du behöver inte fylla i alla fält om du inte vill, men de ovanstående detaljerna är minimum. Du kan alltid gå tillbaka och uppdatera eller redigera dessa i framtiden och lägga till mer information om du vill.

Ifall du har frågor om uppladdning av information eller inloggning, kontakta  matrikeln@sveabritt.com